-20%

eBamboo Filament,1.75mm, Natural

bamboo filament

eBamboo Filament,1.75mm, Natural

14,79

In stock

14,79

 • Videz lesa
 • Enostaven za barvanje.
 • Enostaven za tiskanje kot PLA.
 • Minimalno upogibanje
 • Brez mehurčkov
 • Odlična pretočnost
 • Lesni vonj med tiskanjem
Availability: Disponibile SKU: EBAMBOO175N05
Primerjaj
Primerjaj

Descrizione

Bamboo filament ali bambus, lesni filament ima mat videz, hrapavo teksturo, dobro pretočnost taline, se ne lušči in enostavno tiska. Ima teksturo lesa in lesno aromo. Obnovljiv, odporen na škodljivcev, ima dolga življenjsko doba, zelo zelen in ga je mogoče barvati. Bamboo filament ali bambus lesni filament omogoča videz lesa in izdelavo zanimivih modelov v različnih panogah uporabe.

 

【Wood PLA Posebna površina, ki je opremljena z naravno in edinstveno teksturo lesa. Kot nalašč za umetniške in obrtne projekte, vaze in vse druge 3D tiskane predmete, ki bi jim lahko koristil videz lesa.

Dimenzijska toleranca +/- 0,03 mm】 Minimalna toleranca in nizka stopnja upogibanja, da se zagotovi  enakomeren in stabilen tisk, brez zamašitve, z izjemno visoko stopnjo uspešnosti, kar se kaže na natančno natiskanih delih z dobro zaključno površino.

Brez prepletanja in brez zatikanja Skupna dolžina: 340-350 m. Celoten kolut filamenta za 3D tiskalnik ima popolno okroglost in zelo tesno toleranco premera, ki se ne prekriva ali zapleta. Topi se enakomerno in gladko brez mašenja šobe ali ekstruderja.

Okolju prijazen materialPLA+ je izboljšan in nadgrajen PLA, visoke trdnosti in boljše žilavosti. Filamenti eSUN so izdelani iz čistih materialov, biološko razgradljivih, okolju prijaznih, nestrupenih z nizko stopnjo vonjav. Ne škodi ne uporabniku, ne okolju.

Visoka združljivost Združljivo z večino FDM 3D tiskalnikov in enostaven za tiskanje.

【Vakuumsko zaprta embalaža Neto teža: 0,5 kg. Filament eSUN je na voljo v zaprti vakuumski vrečki s sušilno vrečko, da ostane suh brez prahu in tujkov, kar prepreči zagozdenje šob in enakomerno ekstruzijo.

 

 

Informazioni aggiuntive

Peso 0,5 kg
Premer

1.75mm

Teža

0,5 kg

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.


Recensisci per primo “eBamboo Filament,1.75mm, Natural”

Izvedba Metoda testiranja Enota eBambus
gostota ASTM D 792 g/cm3 1.2
Indeks taline (220 /10 kg) ASTM D 1238 g/10min 10-18
Natezno trdnost ASTM D 638 Mpa 28
Raztezek pri pretrganju ASTM D 638 % 3-7
Upogibna moč ASTM D 790 Mpa 35
Upogibni modul ASTM D 790 Mpa 2000
Izod Notch udarna trdnost ASTM D 256 KJ/m2 10
Temperatura popačenja (0,46Mpa) ASTM D 648 48
 1. Najboljša temperatura tiskanja: 200-220 ℃
 2. Temperatura postelje: 25-70℃
 3. Hitrost podajanja: 20-90 mm/s
 4. Hitrost v prostem teku: 90-150 mm/s
 1. Izravnava delovne površine pred začetkom.
 2. Pred tiskanjem segrejte delovno površino 25 ~ 70 ℃.
 3. Bolje je, da ventilator za hlajenje med tiskanjem izklopljen in tiskajte v zaprtem prostoru.

PS: eBamboo ima višjo stopnjo polnjenja , poskusite se izogniti vlečenju filamenta zaradi njegove krhkosti. Prav tako je priporočljivo, da filamente pred uporabo posušite, ker jih je mogoče zlahka poškodovati zaradi higroskopnosti.

 

 • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
 • Več o DLP tiskanju na naslednji povezavi.
 • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
 • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.