-20%

eMarble filament, 1.75mm, natural color

marble filament

eMarble filament, 1.75mm, natural color

25,70

In stock

25,70

  • Videz marmorja
  • Lahko se printa kot PLA
Availability: Solo 1 pezzi disponibili SKU: eMarble175N1
Primerjaj
Primerjaj

Descrizione

Marble filament je material za 3D tiskanje na osnovi PLA s hladnim videzom kot marmor in značilnostmi enostavnega tiskanja kot PLA. Marble filament vsebuje prah marmorja, kar mu tudi daje končni videz.

 

Marmor PLA Ima posebno površino z videzom marmorja. Kot nalašč za umetniške in obrtne projekte, vaze in vse druge 3D tiskane predmete, ki bi lahko imeli koristi od gladkega videza podobnega marmorju.

Dimenzijska toleranca +/- 0,03 mm】 Minimalna toleranca in nizka stopnja upogibanja, da se zagotovi  enakomeren in stabilen tisk, brez zamašitve, z izjemno visoko stopnjo uspešnosti, kar se kaže na natančno natiskanih delih z dobro zaključno površino.

Brez prepletanja in brez zatikanja Skupna dolžina: 340-350 m. Celoten kolut filamenta za 3D tiskalnik ima popolno okroglost in zelo tesno toleranco premera, ki se ne prekriva ali zapleta. Topi se enakomerno in gladko brez mašenja šobe ali ekstruderja.

Okolju prijazen materialPLA+ je izboljšan in nadgrajen PLA, visoke trdnosti in boljše žilavosti. Filamenti eSUN so izdelani iz čistih materialov, biološko razgradljivih, okolju prijaznih, nestrupenih z nizko stopnjo vonjav. Ne škodi ne uporabniku, ne okolju.

【Vakuumsko zaprta embalaža Neto teža: 0,5 kg. Filament eSUN je na voljo v zaprti vakuumski vrečki s sušilno vrečko, da ostane suh brez prahu in tujkov, kar prepreči zagozdenje šob in enakomerno ekstruzijo.

Informazioni aggiuntive

Peso 1 kg
Premer

1.75mm

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.


Recensisci per primo “eMarble filament, 1.75mm, natural color”

FILAMENT ZA 3D TISK eMarble
Gostota (g/cm3) 1.24
Temperatura toplotne deformacije (℃, 0,45 MPa) /
Indeks pretoka taline (g/10 min) /
Natezna trdnost (MPa) 53
Raztezek pri pretrganju(%) /
Upogibna trdnost (MPa) /
Upogibni modul (MPa) /
IZOD udarna moč (kJ/㎡) /
Vzdržljivost 4/10
Možnost tiskanja 9/10
Priporočeni parametri tiskanja
Temperatura ekstruderja (℃) 190 – 230℃
Priporočljiva temperatura:215℃
Temperatura postelje ()  45 – 60°C
Hitrost ventilatorja  100%
Hitrost tiskanja  40 – 100mm/s
Ogrevana postelja Izbirno
Priporočene gradbene površine Maskirni papir, PVP lepilo, PEI
Funkcija
Prilagodljiv ——
Elastično ——
Odporen na udarce ——
Mehko ——
sestavljeni ——
  UV odporna ——
Vodoodporen ——
Raztopljeno ——
Toplotno odporne ——
Kemično odporen ——
Odporen proti utrujenosti ——
Potrebno je sušenje ——
Potrebna je ogrevana postelja ——
Priporoča tiskanje ——
  • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
  • Več o DLP tiskanju na naslednji povezavi.
  • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
  • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.