Popust

Twinkling filament,1.75mm

twinkling filament

Twinkling filament,1.75mm

24,69

In stock

24,69

  • Posebna bleščeča barva.
  • Enostaven za tiskanje
SKU: Ni na voljo
black
Black
blue
Blue
red
Red
warm-orange
Warm Orange
Počisti
Primerjaj
Primerjaj

Opis

Twinkling filament prizvajalca ESUN ( eTWINKLING filament) je PLA material, kateremu je dodan  bleščeči prah. Vse značilnosti materiala in tiskanja so enake, kot pri navadnemu Pla filamentu in je zelo nezahteven material za tiskanje. Twinkling filament ima lesketajoč in sijoč učinek na površini natisnjenega predmeta. Kot nalašč za umetniške in obrtne projekte, vaze in vse druge 3D natisnjene predmete. Združljiv z večino 3D tiskalnikov FDM.

 

Lesketajoč PLATwinkling filament ima lesketajoč in sijoč učinek na površini natisnjenega predmeta. Kot nalašč za umetniške in obrtne projekte, vaze in vse druge 3D natisnjene predmete. Združljiv z večino 3D tiskalnikov FDM.

Dimenzijska toleranca +/- 0,03 mm】 Minimalna toleranca in nizka stopnja upogibanja, da se zagotovi enakomeren in stabilen tisk, brez zamašitve, z izjemno visoko stopnjo uspešnosti, kar se kaže na natančno natiskanih delih z dobro zaključno površino.

Brez prepletanja in brez zatikanja Skupna dolžina: 340-350 m. Celoten kolut filamenta za 3D tiskalnik ima popolno okroglost in zelo tesno toleranco premera, ki se ne prekriva ali zapleta. Topi se enakomerno in gladko brez mašenja šobe ali ekstruderja.

Okolju prijazen materialFilamenti eSUN so izdelani iz čistih materialov, biološko razgradljivih, okolju prijaznih, nestrupenih z nizko stopnjo vonjav. Ne škodi ne uporabniku, ne okolju.

Visoka združljivost Združljivo z večino FDM 3D tiskalnikov, ki uporabljajo filament 1,75 mm, kot so: Prusa, Reprap, Afinia, MakerBot, PrintrBot, UltiMaker, Airwolf, Aleph Objects, Makergear, Up, Lulzbot, Simplify3D itd., Flash

【Vakuumsko zaprta embalaža Neto teža: 1 kg. Filament eSUN je na voljo v zaprti vakuumski vrečki s sušilno vrečko, da ostane suh brez prahu in tujkov, kar prepreči zagozdenje šob in enakomerno ekstruzijo.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Barva

, , ,

Premer

1.75mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Twinkling filament,1.75mm”

FILAMENT ZA 3D TISK eTwinkling

Gostota (g/cm3) 1,41

Temperatura toplotne deformacije(℃, 0,45 MPa) 67

Indeks pretoka taline (g/10 min) 2,5 (190 ℃/2,16 kg)

Natezna trdnost (MPa) 58

Raztezek pri pretrganju(%)        /

Upogibna trdnost (MPa) 70

Upogibni modul (MPa) 2100

Udarna moč IZOD (kJ/㎡) 4

Vzdržljivost 4/10

Možnost tiskanja 9/10

Temperatura ekstruderja (℃) 200 – 230 ℃

Priporočena temperatura: 210 ℃

Temperatura ležišča (℃) 45 – 60°C

Hitrost ventilatorja 100 %

Hitrost tiskanja 40 – 100 mm/s

Ogrevana postelja po izbiri

Priporočene površine: Maskirni papir, PVP trdno lepilo, PEI

  • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
  • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
  • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.