Popust

Resin PLA ,1kg/bottle

resin pla

Resin PLA ,1kg/bottle

35,50

In stock

35,50

  • Visoka žilavost
  • Nizek vonj
SKU: Ni na voljo
beige-resin
Beige-Resin
balck-resin
Black-Resin
grey-resin
Grey-Resin
orange
Orange
red
Red
transparent-bottle
Transparent-Rersin
Počisti
Primerjaj
Primerjaj

Opis

Resin PLA je smola izdelana na podlagi sintetiziranega PLA poliola lastne proizvodnje eSUN, z dobro žilavostjo, nizkim vonjem in gladko površino natisnjenih delov. Certificiran z EN71-3 standardom za igrače, varnejši za uporabo. Resin PLA je možno vrtati brez razpok, ima nizek vonj in bolj udoben pri uporabi in ravnanju. Esun jo proizvaja pod imenom eResin PLA.

Rastlinska smolaIz mlečne kisline na biološki osnovi. Okolju prijazna in biološko razgradljiva. Nižji vonj in draženje. Trdota 75-80D. Boljša trdnost in togost. Odlična za oblikovanje in odpornost na udarce.

Visoka natančnost in nizko krčenje Rastlinska smola eSUN vsebuje metakrilatne monomere, ki zmanjšajo krčenje volumna med postopkom fotopolimerizacije, kar zagotavlja visoko natančnost modela tiska z gladkimi prehodi zaključnih slojev.

Odlična pretočnost in odlična stabilnost Hitra smola lahko hitro prodre v modele, izboljša hitrost tiskanja in skrajša čas strjevanja. Medtem ima UV smola dobro kombinacijo trdote in žilavosti, močno oprijemljivost modela in enostavno ločitev po strjevanju.

Profesionalno za LCD Posebej zasnovan za LED svetlobni vir za doseganje boljše kakovosti tiska. Z visokokakovostnimi pigmenti in fotoiniciatorji imajo modeli, natisnjeni s smolo zelo čist in osupljiv barvni učinek, tako kot umetniško delo.

Varno pakiranje Odebeljena aluminijasta steklenica, popolnoma zaščitena pred svetlobo. Neprepustna steklenic, v celoti zavita s plastično vrečko z mehurčki, da zagotovite, da smola ostane na mestu kamor sodi.

 

Opomba

Pred tiskanjem dobro pretresi.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Barva

, , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Resin PLA ,1kg/bottle”

3D TISK FOTOPOLIMERNA SMOLA eResin-PLA
Viskoznost (mPa·s) 100-270
Gostota (g/cm3) 1.07-1.10
Natezna trdnost (MPa) 24-55
Raztezek pri pretrganju(%) 24-37
Upogibna trdnost (MPa) 25-61
Udarna trdnost (J/m) 27-40
Trdnost na trgu (GPa) /
Temperatura toplotne deformacije (℃) /
Trdota (obala D)  75-82
Oceni (od 10)
Moč (S)  6
trdnost (Ž)  7
Oblikovanje (P)  8
Natančnost (S)  7
hitrost (A)  8

 

  • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
  • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
  • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.