Popust

Water Washable Resin

Water washable resin black

Water Washable Resin

26,90

In stock

26,90

  • Pralno
  • Nizka viskoznost
  • Visoka natančnost
  • Uravnotežena moč, žilavost in togost
SKU: Ni na voljo
beige-resin
Beige-Resin
black
Black
clear
Clear
grey
Grey
red
Red
transparent
Transparent
white
White
yellow
Yellow
0,5 kg
0,5 kg
Počisti
Primerjaj
Primerjaj

Opis

Water Washable Resin / smola, ki se lahko opere z vodo in je ni potrebno čistiti z alkoholom – s tem prihranimo in skrajšamo čas naknadne obdelave izdelka. S tem je izboljšana učinkovitost tiskanja in zmanjšani stroški naknadne obdelave.

Natančnost pri tiskanju Water Washable Resin je visoka, z visoko ločljivostjo, kjer je površina natisnjenega izdelka  gladka in podrobnosti tiska so jasno vidne. Mehanske lastnosti, kot so trdnost, žilavost in togost, so uravnotežene. Nizka viskoznost, enostavna ločitev po strjevanju in enostavno za tiskati.

 

Vodno pralna smola】Trdota 76D. Nizka viskoznost. Nizka stopnja vonja. Enostaven za čiščenje, lahko se opere z vodo. Hitro strjevanje, izboljšanje učinkovitosti tiskanja. Visoka stopnja uspešnosti. Združljiv z večino LCD 3D tiskalnikov.

Visoka natančnost in nizko krčenje Rastlinska smola eSUN vsebuje metakrilatne monomere, ki zmanjšajo krčenje volumna med postopkom fotopolimerizacije, kar zagotavlja visoko natančnost modela tiska z gladkimi prehodi zaključnih slojev.

Odlična pretočnost in odlična stabilnost Hitra smola lahko hitro prodre v modele, izboljša hitrost tiskanja in skrajša čas strjevanja. Medtem ima UV smola dobro kombinacijo trdote in žilavosti, močno oprijemljivost modela in enostavno ločitev po strjevanju.

Profesionalno za LCD Posebej zasnovan za LED svetlobni vir za doseganje boljše kakovosti tiska. Z visokokakovostnimi pigmenti in fotoiniciatorji imajo modeli, natisnjeni s smolo zelo čist in osupljiv barvni učinek, tako kot umetniško delo.

Varno pakiranje Odebeljena aluminijasta steklenica, popolnoma zaščitena pred svetlobo. Neprepustna steklenic, v celoti zavita s plastično vrečko z mehurčki, da zagotovite, da smola ostane na mestu kamor sodi.

 

Opombe

  1. Pred tiskanjem dobro pretresite
  2. Vodno pralne smole ne smete dolgo časa držati pod vodo. Lahko jo od desetine sekunde do ene minute. Po pranju jih pravočasno posušite s sušilcem za lase. Pri shranjevanju pazite, da ga ne postavite v vlažno in visoko temperaturno okolje.

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Barva

, , , , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Water Washable Resin”

3D TISK FOTOPOLIMERNA SMOLA Water Washable Resin
Viskoznost (mPa·s) 110-180
Gostota (g/cm3) 1.10-1.14
Natezna trdnost (MPa) 19-46
Raztezek pri pretrganju(%) 17-30
Upogibna trdnost (MPa) 15-50
Udarna trdnost (J/m) 37-97
Trdnost na trgu (GPa) /
Temperatura toplotne deformacije (℃) /
Trdota (obala D)  74-82
Ocena (od 10)
Moč (S)  6
trdnost (Ž)  7
Oblikovanje (P)  8
Natančnost (S)  8
hitrost (A)  8

*Priporočene nastavitve za tiskalnik si lahko ogledate tako, da obiščete »Prenos«

Recommended printing parameters
Settings Machine Type
Low Light Intensity Medium Light Intensity High Light Intensity (Monochrome LCD Screen)
Representative Machine AnyCubic Photon eSUN LCD 3.0
Nova Bene 4
Creality LD-002R
Anycubic MONO X
ELEGOO Saturn
Phrozen Sonic Mini
Exposure Time/s 8-10 5-6 Not recommended
Bottom Layer Count 3-5
Bottom Exposure Time 40-60 30-40 Not recommended
Lifting Distance/mm 5.5&6-inch screen:5-6 or Higher ; 8.9&13.3-inch screen:8-12 or Higher
Lift Speed/mm·min-1  90-150  90-120  Not recommended
Retract Speed/mm·min-1    150-200
  • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
  • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
  • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.