Popust

Resin PLA PRO ,1kg/bottle

resin pla pro

Resin PLA PRO ,1kg/bottle

35,90

In stock

35,90

  • Visoka moč
  • Visoka žilavost
  • Visoka natančnost
  • Visoka ločljivost
  • Gladka površina tiskanja
  • Široka združljivost
SKU: Ni na voljo
beige-resin-pro
Beige-Resin-PRO
balck-resin
Black-Resin
grey-resin
Grey-Resin
Počisti
Primerjaj
Primerjaj

Opis

Resin PLA PRO je na osnovi sintetiziranega PLA poliola, proizvodnje eSUN pod imenom eResin PLA PRO. Je združljiva z barvnim zaslonom, črno-belim zaslonom, velikimi in majhnimi tiskalniki. Ima dobro žilavost, nizko raven vonja in gladko površino natisnjenih modelov. Natančnost natisnjenega modela je zelo visoka – visoka ločljivost, površina natisnjenega izdelka je gladka in podrobnosti tiska so jasno vidne. Primeren je za tiskanje različnih figur in zobnih modelov.

 

【Smola za enobarvni tiskalnik】 Visoko natančna Resin PLA Pro  je še posebej zasnovana za tiskanje večjih dimenzij. Združljiva je z enobarvnimi tiskalniki in barvnimi tiskalniki – pri tiskanju ni ostankov ali usedlin. Visoka uspešnost tiskanja.

【PLA rastlinska smola】 Je sintetizirana z mlečno kislino, ki je ekstrahirana iz koruze. Okolju prijazna in biološko razgradljiva smola. Nižja stopnja vonja in draženja. Dobra biokompatibilnost. Trdota 78-80D.

【Visoka natančnost in visoka ločljivost】 V primerjavi z eResin-PLA ima tiskanje z eResin PLA Pro večjo stopnjo natančnosti natiskanih modelov, ki lahko zadovoljijo željo po izpopolnjenih natiskanih delih. Primeren je za vse vrste garažnih kompletov in zobozdravstvenih modelov, ki zahtevajo visoko ločljivost.

【Stabilne mehanske lastnosti】 Tiskani modeli s smolo imajo dobro žilavost, visoko natančnost in visoko trdoto z uravnoteženo splošno zmogljivostjo. Poleg tega imajo tiskani modeli s smolo zelo čist in osupljiv barvni izgled, tako kot umetniško delo.

【Varno pakiranje】 Odebeljena aluminijasta steklenica, popolnoma zaščitena pred svetlobo. Neprepustna steklenic, v celoti zavita s plastično vrečko z mehurčki, da zagotovite, da smola ostane na mestu kamor sodi.

 

Opomba

Pred tiskanjem dobro pretresi.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Barva

, ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Resin PLA PRO ,1kg/bottle”

3D TISK FOTOPOLIMERNA SMOLA eResin-PLA Pro
Viskoznost (mPa·s) 200-300
Gostota (g/cm3) 1.09-1.10
Natezna trdnost (MPa) 37-48
Raztezek pri pretrganju(%) 25-28
Upogibna trdnost (MPa) 36-49
Udarna trdnost (J/m) 32-36
Trdnost na trganje (GPa) /
Temperatura toplotne deformacije (℃) /
Trdota (obala D) 78-80
Grades (out of 10)
Strength(S)  6
Toughness(F)  7
Forming(P)  8
Accuracy(S)  9
Speed (A)  6

 

  • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
  • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
  • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.