Popust

Standard resin

Standard resin

Standard resin

38,90

In stock

38,90

SKU: Ni na voljo
grassgreen
Grass Green
grey
Grey
orange
Orange
sky-blue
Sky Blue
transparent
Transparent
1,0 kg
1,0 kg
Počisti
Primerjaj
Primerjaj

Opis

Standard resin ali standardna smola ima visoko togost, je enostavna za tiskanje tankoplastnih delov. Tiskani deli imajo visoko natančnost oblikovanja. S standard resin ali standardno smolo se lahko natisnejo testni deli in se uporablja za funkcionalno testiranje – hitro tiskanje prototipov.

 

Visoka natančnost in nizko krčenje Rastlinska smola eSUN vsebuje metakrilatne monomere, ki zmanjšajo krčenje volumna med postopkom fotopolimerizacije, kar zagotavlja visoko natančnost modela tiska z gladkimi prehodi zaključnih slojev.

Odlična pretočnost in odlična stabilnost Hitra smola lahko hitro prodre v modele, izboljša hitrost tiskanja in skrajša čas strjevanja. Medtem ima UV smola dobro kombinacijo trdote in žilavosti, močno oprijemljivost modela in enostavno ločitev po strjevanju.

Svetle in žive barve】 Z visokokakovostnimi pigmenti in fotoiniciatorji imajo modeli, natisnjeni s smolo, zelo čist in osupljiv barvni učinek, tako kot umetniško delo.

Profesionalno za LCD Posebej zasnovan za LED svetlobni vir za doseganje boljše kakovosti tiska. Z visokokakovostnimi pigmenti in fotoiniciatorji imajo modeli, natisnjeni s smolo zelo čist in osupljiv barvni učinek, tako kot umetniško delo.

【Varno pakiranje Odebeljena aluminijasta steklenica, popolnoma zaščitena pred svetlobo. Neprepustna steklenica, v celoti zavita s plastično vrečko z mehurčki, da zagotovi, da smola ostane na mestu kamor sodi.

 

Opomba

Pred tiskanjem dobro pretresi.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Barva

, , , ,

1 mnenje za Standard resin

  1. 5 od 5

    tomazrihter78

    Osebno najboljša izbira dobre in ugodne smole za display izdelke. Ne smrdi dosti in ima lepo izbiro barv. Tiska se z dobro resolucijo.


Podaj mnenje

3D TISK FOTOPOLIMERNA SMOLA Standard Resin
Viskoznost (mPa·s) 170-200
Gostota (g/cm3) 1.08-1.13
Natezna trdnost (MPa) 46-67
Raztezek pri pretrganju(%) 28-36
Upogibna trdnost (MPa) 46-72
Udarna trdnost (J/m) 14-42
Trdnost na trgu (GPa) /
Temperatura toplotne deformacije (℃) /
Trdota (obala D)  78-82
Ocena (od 10)
Moč (S)  8
trdnost (Ž)  7
Oblikovanje (P)  9
Natančnost (S)  7
hitrost (A)  8
Settings Machine Type
Low Light Intensity Medium Light Intensity High Light Intensity (Monochrome LCD Screen)
Representative Machine AnyCubic Photon eSUN LCD 3.0
Nova Bene 4
Creality LD-002R
Anycubic MONO X
ELEGOO Saturn
Phrozen Sonic Mini
Exposure Time/s 8-10 5-6 Not recommended
Bottom Layer Count 3-5
Bottom Exposure Time 40-60 30-40 Not recommended
Lifting Distance/mm 5.5&6-inch screen:5-6 or Higher ; 8.9&13.3-inch screen:8-12 or Higher
Lift Speed/mm·min-1  90-150  90-120  Not recommended
Retract Speed/mm·min-1    150-200
  • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
  • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
  • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.