-20%

eBOX lite, Filament heating box

ebox-lite-filament-heating-box

eBOX lite, Filament heating box

55,00

In stock

55,00

  • Odporen na vlago in prah
  • Preglednost nad porabo filamenta
  • Enakomerno ogrevanje
  • Visoka varnost
  • Široka združljivost
Zaloga: Na zalogi
Primerjaj
Primerjaj

Opis

eBox lite, Filament heating box za filamente in škatla za shranjevanje v enem. V primerjavi s starim eBOX-om, eBOX Lite nima funkcije tehtanja – ima boljšo stroškovno učinkovitost;

eBox lite, Filament heating box je učinkovita škatla za shranjevanje, ki ohranja konstantno temperaturo in vlago, je odporna na prah in ima funkcijo ogrevanja, ki jo je eSUN posebej razvil za filamente 3D tiska.

Zgornji pokrov je izdelan iz prozornega materiala – imamo preglednost nad porabo filamenta.

Ukrivljena grelna plošča segreje bolj enakomerno in lažje vzdržuje konstantno temperaturo in vlažnost v škatli.

Na obeh straneh v notranjosti je tudi nameščena toplotna izolacija in negorljiv izolacijski bombaž, katera sta varna in zaščitita pred oparinami, imata pa tudi funkcijo ohranjanja toplote.

Ventilator ima turbo ventilator z dolgo življenjsko dobo in nizkim hrupom.

EBOX-lite ima tudi široko združljivost z večino filamentov (teža od 0,5 do 1kg in premer 1,75 ali 2,85mm), kot so  PLA, ABS, PETG, PVA, ePA, ePA-CF, ePA-GF, PC, TPU-95A itd.

 

【Škatla za shranjevanje filamentov – eBox lite】 Zasnovan za ohranjanje suhih filamentov in razvlaževanje različnih vrst filamentov, zlasti tistih, ki so občutljivi na vlago. Z eBOX lite zagotovite najboljše okolje za vaše filamente.

【Ohrani 】 Zasnovan za razvlaževanje filamentov. Narejen iz materiala, ki  je odporen na visoke temperature, zato lahko vaš filament segreva več ur pri določeni temperaturi.

【Celovita zaščita pred prahom】 Zatesnjena zaščita in celovita odpornost proti prahu in nečistočam.

【Varčevanje z energijo】 Opremljen z LED zaslonom na kateremu se luč samodejno izklopi – varčevanje energije. Odličen spremljevalec za vse 3D FDM tiskalnike.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “eBOX lite, Filament heating box”

Škatla za filamente, eBOX Lite je stroškovno učinkovita škatla za shranjevanje, ki jo je eSUN posebej razvil za filamente 3D tiska. Ohranja konstantno temperaturo in vlago ter zaščiti filament pred prahom in nečistočami. Optimizira problem nezadostne temperature, neenakomerne temperature in nenormalnega hrupa ventilatorjev.

Filamenti, ki se uporabljajo pri 3D tiskanju FDM imajo določeno vpojnost vode ( PLA, ABS, PETG, PVA, ePA, ePA-CF, ePA-GF, PC, TPU-95A, itd.) – absorpcija vlage ne bo le zmanjšala molekulsko mase, ampak bo tudi naredila filamente krhke. Na površini natiskanih modelov se bo pojavila vrsta mehurčkov, natisnjeni modeli pa bojo nižji, hrapavi in belkasti. Vendar z eBOX- lite se filamenti med tiskanjem ohranjajo v suhem stanju, kar izboljša kakovost tiska.

 

 

  • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
  • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
  • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.