-15%

eSpool

eSpool

eSpool

5,80

In stock

5,80

 • Preglednost
 • Visoka trdnost in žilavost
 • Okolju prijazen
 • Lahko se suši pri visoki temperaturi
 • Biorazgradljiva zelena vrečka za zaščito okolja
Zaloga: Na zalogi SKU: ESPOOL
Primerjaj
Primerjaj

Opis

ESpool ali kolut za večkratno uporabo. Je snemljiv, posebej zasnovan za filamente brez tuljav. Prozoren in trpežen PC material, pri katerem se lahko sproti opazi poraba materiala. PC material je odporen na visoke temperature zato se lahko uporablja tudi za sušenje filamentov. Dvostranska votla zasnova omogoča enostavno sušenje in zmanjša stroške proizvodnje in transporta ter zmanjšuje emisije ogljika.

【 Kolut eSpool za večkratno uporabo】 Posebej zasnovan za 3d refill filamente brez koluta. ESpool je mogoče prosto sestaviti in razstaviti za večkratno uporabo, možno ga je reciklirati in je okolju prijazen. V primerjavi z nesnemljivim kolutom prihrani prostor za shranjevanje in stroške in zmanjša število odpadnih kolutov za enkratno uporabo.

【Okolju prijazno】Izdelan je iz PC materiala, je lahek, vendar ima visoko žilavost in trdnost. Prozoren videz lahko spremlja porabo preostale filamente v realnem času. Visoka temperaturna odpornost in velika votla struktura omogočata hitrejše sušenje filamenta 3D tiskalnika.

【Enostaven za uporabo】 Pritisnite stolpec v pritrdilno luknjo diska, vstavite 3D filament na nameščen disk, nato poravnajte pritrdilno luknjo drugega diska in pritiskajte, dokler nista diska tesno pritrjena skupaj. eSpool se lahko uporablja večkrat, je vzdržljiv in močan, ni ga lahko zlomiti.

【Visoka združljivost】 Premer diska 200 mm, dolžina stolpca 65 mm, širina stolpca 34 mm, debelina diska 4 mm. Združljivo z večino 0,5KG, 0,75KG in 1KG PLA, PETG in drugimi filamenti brez tuljav za 3D tiskalnike.

【Vsebina paketa】eSpool kolut vključuje 2 okrogla diska in 3 kose za povezavo med diski. Pakirano pa je v embalažni vrečki iz biološko razgradljivih PBAT in PLA bioloških materialov. eSpool se lahko uporablja skupaj s sušilno škatlo eSUN eBOX, katera skrajša čas sušenja filamenta.

 

Okolju prijazno:

Izdelek je mogoče razstaviti in reciklirati ter je okolju prijazen; embalažna vrečka je izdelana iz biološko razgradljivih PBAT in PLA bioloških materialov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “eSpool”

 1. Najprej ločite sprednji in zadnji del espoola, stran z utori in režami za nalepke je sprednja stran, gladka stran pa zadnja stran;
 2. Poravnajte 3 manjše kose s pritrdilnimi luknjami in jih vstavite v zadnji del diska;
 3. Napolnite kolut z 3d refill filamentom;
 4. Drugi disk poravnajte s fiksnim stebrom ter pritisnite in spojite.

S popularizacijo tehnologije 3D tiska se je močno povečala tudi uporaba filamentov za 3D tiskanje. Med njimi je 3D tiskanje FDM postopoma postalo mainstream. Filamenti, ki se uporabljajo pri FDM 3D tiskanju, so večinoma filamenti s tuljavo, katera zavzema velik prostor in določeno težo zato je večji strošek pri transportu. Strošek proizvodnje je tudi visok -pri čemer se zapravlja material in onesnažuje okolje za kolut, ki v večini primerov konča v smeteh. Za zaščito našega okolja je bil zasnovan ta snemljiv kolut primeren za večkratno uporabo.

 

 • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
 • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
 • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.