-20%

eBOX Filament weighting and heating box

ebox-lite-filament-heating-box

eBOX Filament weighting and heating box

57,00

In stock

57,00

 • Ogrevanje in sušenje
 • Odporen na vlago in prah
 • Opazovanje v realnem času
 • Funkcija tehtanja
 • Široka združljivost
Zaloga: Na zalogi SKU: EBOXEU
Primerjaj
Primerjaj

Opis

Filament weighting and heating box ali eBOX je posebej razvit za filamente za 3D tiskanje, stroškovno učinkovita škatla za shranjevanje s konstantno temperaturo in vlago, odporna na vlago in prah, funkcijo ogrevanja in tehtanja.

eBOX ima prozoren pokrov, izdelan iz PC (Poli karbonata), omogoča opazovanje porabe potrošnega materiala v realnem času, funkcija tehtanja vam omogoča, da v vsakem trenutku veste koliko materiala vam je še ostalo, da preprečite napake pri tiskanju.

eBOX (Filament weighting and heating box) se zaradi široke združljivosti  lahko uporablja z vsemi vrstami potrošnega materiala.

 

【Odporen proti prahu in vlagi】 eSUN eBOX lahko zaščiti filamente pred prahom in vlago, kar lahko ohrani najboljše stanje filamenta za vaše potrebe tiskanja.

【Tehtanje filamentov】eSUN eBOX se lahko uporablja za tehtanje filamentov in toleranca je ±0,04 kg. In lahko spremljate preostalo težo filamenta v realnem času. Prosimo, nastavite privzeto težo tuljave, preden tehtate težo preostalega filamenta.

【Nastavitev temperature in časa】Nastavitev temperature v štirih prestavah od 1 do 4 z razponom temperature vroče plošče od 50℃-80℃ (notranja temperatura od 36℃-50℃) in notranja vlažnost od 30%-15%.

【Visoka združljivost】 eSUN eBOX držalo za tuljavo z filamentom je združljivo z 99 % 3D tuljav z filamentom. Ni pomembno če je tuljava z 0,5 kg; 0,75 kg; 1 kg ali 1,75 mm 2,85 mm filamenta.

【Seznam paketov】1* eBOX, 1* paketna škatla, 1* uporabniški priročnik, 1* cev z žarilno nitko in 1* napajalni adapter za ZDA. Upoštevajte, da v paketu ni sušilnega sredstva, vendar vam priporočamo, da ga uporabite skupaj z našim eBOX-om.

1 mnenje za eBOX Filament weighting and heating box

 1. 5 od 5

  jakobpozar

  Dobro je, zasciti filament in ga ohranja suhega. Veliko manj laskov in lepsi print.


Podaj mnenje

Velikost paketa 249 (L)×138 (W)×272.5 (H)mm
Velikost izdelka 215(L)×104(W)×238.5(H)mm
Največja zmogljivost Ф200 x73 (H)mm
Teža izdelka 750g
Nazivna moč AC100-240V ~ 50/60Hz
Izhodna moč DC12V-3A
Moč sušilnega grelnika 36W
Najvišja temperatura 80℃
Moč tehtanja 0.1W
Tehtanje obremenitve 2KG
Napaka pri tehtanju ±0.02KG
Premer filamenta 1.75mm/ 2.85mm/ 3mm
Level 1 2 3 4
Hot plate TEMP

(Temp. podlage)

50℃ 60℃ 70℃ 80℃
Inside TEMP

(Notranja temperatura)

36℃ 40℃ 45℃ 50℃
Inside humidity

(Notranja vlažnost)

30% 28% 24% 15%

Opomba: Zgornji parametri v tabeli so testiranje pod 20 ℃ temperature in 62 % vlažnosti v prostoru. Temperatura in vlažnost v škatli se bosta zaradi različnih okolij nekoliko spremenili.

 1. Ta stroj lahko upravljajo samo profesionalci.
 2. Izvlecite priključni vtič. ko je električni vod ali vtičnica obrabljena ali poškodovana.
 3. Izklopite napajanje, ko ga ne uporabljate.
 4. Hranite ga stran od otrok.
 5. Otrokom ne dovolite, da ga upravljajo brez nadzora.
 6. NE dotikajte se spodnje plošče, ko se filamenti sušijo v primeru opeklin.
 7. Izklopite stroj, ko ga ne uporabljate, če.
 8. NE uporabljajte ga v vlažnem okolju.
 9. Prekinite napajanje in nas takoj kontaktirajte, ko je kaj narobe.
 10. NE razstavljajte ali popravljajte sami.

 

 • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
 • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
 • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.