Popust

PLA Mat filament, 1,75mm, 1kg

ePLA Matte Rainbow

PLA Mat filament, 1,75mm, 1kg

23,99

In stock

23,99

SKU: Ni na voljo
rainbow
Rainbow
Počisti
Primerjaj
Primerjaj

Opis

PLA Mat filamenti so okolju prijazni materiali, katere je enostavno tiskati in imajo matirano površino. Dodatne dobre lastnosti so dobra trdnost, togost, ravnovesje žilavosti in močna odpornost na udarce. Zelo primerni so za tiskanje funkcionalnih delov, odobren s strani FDA in tako varnejši za uporabo. PLA Mat filamenti se lahko uporablja za konceptualne modele, hitre izdelave prototipov ter uporabne dele, umetnine in drugo.

 

Dimenzijska toleranca +/- 0,03 mm】 Minimalna toleranca in nizka stopnja upogibanja, da se zagotovi  enakomeren in stabilen tisk, brez zamašitve, z izjemno visoko stopnjo uspešnosti, kar se kaže na natančno natiskanih delih z dobro zaključno površino.

Brez prepletanja in brez zatikanja Skupna dolžina: 340-350 m. Celoten kolut filamenta za 3D tiskalnik ima popolno okroglost in zelo tesno toleranco premera, ki se ne prekriva ali zapleta. Topi se enakomerno in gladko brez mašenja šobe ali ekstruderja.

Okolju prijazen materialFilamenti eSUN so izdelani iz čistih materialov, biološko razgradljivih, okolju prijaznih, nestrupenih z nizko stopnjo vonjav. Ne škodi ne uporabniku, ne okolju.

Visoka združljivost Združljivo z večino FDM 3D tiskalnikov, ki uporabljajo filament 1,75 mm, kot so: Prusa, Reprap, Afinia, MakerBot, PrintrBot, UltiMaker, Airwolf, Aleph Objects, Makergear, Up, Lulzbot, Simplify3D itd., Flash

【Vakuumsko zaprta embalaža Neto teža: 1 kg. Filament eSUN je na voljo v zaprti vakuumski vrečki s sušilno vrečko, da ostane suh brez prahu in tujkov, kar prepreči zagozdenje šob in enakomerno ekstruzijo.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Barva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “PLA Mat filament, 1,75mm, 1kg”

FILAMENT ZA 3D TISK PLA+
Gostota (g/cm3) 1.23
Temperatura toplotne deformacije (℃, 0,45 MPa) 53
Indeks pretoka taline (g/10 min) 5 (190 ℃/2,16 kg)
Natezna trdnost (MPa) 63
Raztezek pri pretrganju(%) 20
Upogibna trdnost (MPa) 74
Upogibni modul (MPa) 1973
IZOD udarna moč (kJ/㎡) 9
Vzdržljivost 2/10
Možnost tiskanja 4/10
Priporočeni parametri tiskanja
Temperatura ekstruderja (℃) Priporočeni parametri tiskanja
Temperatura postelje () 210 – 230 ℃
Hitrost ventilatorja Priporočena temperatura: 215 ℃
Hitrost tiskanja   45 – 60°C
Ogrevana postelja   100 %
Priporočene gradbene površine   40 – 100 mm/s
  Neobvezno
Funkcija
Prilagodljiv
Elastično Funkcija
Odporen na udarce ——
Mehko ——
sestavljeni
  UV odporna ——
Vodoodporen ——
Raztopljeno ——
Toplotno odporne ——
Kemično odporen ——
Odporen proti utrujenosti ——
Potrebno je sušenje ——
Potrebna je ogrevana postelja ——
Priporoča tiskanje ——
  • Izvedite več na naslednji povezavi o 3D tiskanju in metodi FDM( Fused deposition modelling), FFF (Fused Filament Fabrication) ali po Slovensko, ciljno nalaganje. FDM kratica je bila vključena v zaščiti s patentom in zato so raje uporabljali kratico FFF, katera ni bila zaščitena.
  • Nastavitve Slicerja: V PrusaSlicerju na osnovi Slic3rja so nastavitve ESUN filamentov že vključene v osnovno knjižnico. V slicerju se lahko tudi nastavijo drugi tiskalniki, kot so Creality in podobno. Slicer si lahko prenesete na naslednji povezavi: Naloži PrusaSlicer
  • V sekciji “Prenosi” si lahko prenesete 3d model zmajčka. Če zmajčka natisnete in nas označite na instagramu vam podarimo dodaten 5% popust pri naslednjem nakupu. Označite nas z @Seneko3DShop.